Κυριακή 8 Ιανουαρίου 2012

Βούλιαξε δίπλα στον Πηνειό

  Τραγική ήττα γνώρισε ο Α.Ο.Φ. από την Πηνειάδα με το βαρύ σκορ 4-0 και έτσι ξεκίνησε  με το αριστερό τις αγωνιστικές του υποχρεώσεις για το νέο έτος.Η αστοχία του Α.Ο.Φ. και η αποτελεσματικότητα της Πηνειάδας ήταν τα χαρακτηριστικά του αγώνα ενώ δεν έλειψαν και τα νεύρα από αποφάσεις του 2ου βοηθού κ. Δουλόπουλου.

 Γκολ και 1-0
   Μόλις στο '18 ο Α.Ο.Φ. απείλησε για πρώτη φόρα ύστερα από εκτέλεση φάουλ του Πάτσου ο Λάμπας έπιασε το σουτ αλλά η μπάλα έφυγε αουτ.Μετά από δύο λεπτά η Πηνειάδα πήρε προβάδισμα στον αγώνα με τον Καψιώχα Γ. ύστερα από εκτέλεση κόρνερ του Κωσταδήμα.

 Ευκαιρίες ο Α.Ο.Φ. δεύτερο γκολ η Πηνειάδα
   Μετά από την ψυχρολουσία του γκολ ο Α.Ο.Φ. βγήκε μπροστά και προσπάθησε να ισοφαρίσει έτσι στο '25 ο Χαλκιάς εκτέλεσε το κόρνερ ο Τσίγκας έπιασε την κεφαλιά και η μπάλα βγήκε μόλις άουτ.Στο '27 ήταν η σειρά του Χαλκιά να δοκιμάσει το σουτ αλλά και πάλι η μπάλα δεν του έκανε το χατήρι και πέρασε λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του Καψιώχα Α..Μετά από δύο λεπτά η Πηνειάδα επωφελήθηκε την αδρανή απόκρουση των αμυντικών του Α.Ο.Φ. από το κόρνερ του Κωσταδήμα ο Αγναντής έπιασε το σουτ και εκτέλεσε τον Δημουλά κάνοντας το 2-0.



  Ανούσια υπεροχή και ένταση... 
   Ο Α.Ο.Φ. προσπάθησε να ξαναμπεί στο παιχνίδι αλλά τα δύο γκολ που δέχτηκε έκαναν ποιο δύσκολη την αποστολή των παιδιών.Στο '33 ο Τσίγκας με προβολή δεν κατάφερε να σκοράρει όπως και ο Ζαρήδας στο '34 από εκτέλεση φάουλ.Στο '35 ο Κλιάφας Αχ. και αυτός με την σειρά του σούταρε αλλά η μπάλα έφυγε αουτ.Και εκεί που όλα έδειχναν πως βρήκαν ρυθμό οι παίχτες του Α.Ο.Φ. ένα οφσάιντ ήταν αρκετό να φέρει ολιγόλεπτη διακοπή και να χαλάσει την ροή του αγώνα.Ο 2ος βοηθός κ. Δουλόπουλος άφησε να εξελιχθεί η επίθεση της Πηνειάδας λανθασμένα μιας και ο Αγναντής βρισκόταν σε θέση οφσάιντ και έτσι άρχισαν οι διαμαρτυρίες και τα νεύρα από τεχνικό τιμ και διοίκηση του Α.Ο.Φ. με αποτέλεσμα να αποβληθούν από τον αγωνιστικό χώρο ο γενικός αρχηγός της ομάδας και ο βοηθός προπονητή.Κάπου εκεί έσβησαν και οι μηχανές των ποδοσφαιριστών μιας και για περίπου δέκα λεπτά η Φανερωμένη πίεζε αλλά χωρίς να πετύχει κάτι το ιδιαίτερο.


 Στο ίδιο έργο θεατές
   Όπως έκλεισε το πρώτο ημίχρονο έτσι και ξεκίνησε με την Πηνειάδα να επαναπαύεται στο 2-0 και την Φανερωμένη να προσπαθεί και να μην τα καταφέρνει.Στο '53 ο Α.Ο.Φ. ξανάρχισε να δημιουργεί ευκαιρίες αλλά και πάλι η μπάλα δεν του έκανε το χατήρι.Ο Πάτσος έβγαλε την σέντρα από δεξιά και ο Τσίγκας σε κενή εστία έκανε την προβολή αλλά έστειλε την μπάλα αουτ προς έκπληξη όλων.Τρία λεπτά αργότερα ο Τασουλας έπιασε το σουτ με την μπάλα να περνάει λίγο δίπλα από το δεξιό δοκάρι της Πηνειάδας.Στο '60 ο Τασούλας έβγαλε την σέντρα ο Χαλκιάς έπιασε το σουτ και η μπάλα πάλι αουτ.Στο '63 πάλι ο Τασούλας σε φάση διαρκείας έπιασε το σουτ και η μπάλα πάλι αουτ.Και από το πουθενά πάλι σε μια επίθεση της Πηνειάδας ο Κωσταδήμας έκανε το σουτ η μπάλα κόντραρε στον Τσίγκα άλλαξε πορεία και κατέληξε στο τέρμα του Α.Ο.Φ. κάνοντας έτσι το 3-0.Στο '76 ο Τσίγκας έκανε την σέντρα ο Τασούλας έπιασε την κεφαλιά και την έστειλε στην αγκαλιά του τερματοφύλακα της Πηνειάδας.Έτσι φτάσαμε στο '81 όπου ο Ζιώγας,που πέρασε στον αγωνιστικό χώρο στη θέση του Ράπτη λίγα λεπτά νωρίτερα,έβαλε το κερασάκι στην τούρτα διαμορφώνοντας το 4-0.Στα επόμενα λεπτά όλα έδειχναν πως δεν μπορούσε να αλλάξει κάτι μιας και όλοι έδειχναν να περιμένουν τη λήξη της αναμέτρησης.

 Οι συνθέσεις των ομάδων :
Πηνειάδα:Καψιώχας Α.,Γρηγορίου,Παπακώστας,Κωσταδήμας,Δέλφος,Καψιώχας Γ.,Αγναντής,Καψιώχας Σ.,Τραπάτσιος,Ράπτης('75 Ζιώγας)
Α.Ο.Φ.:Δημουλάς,Πάτσος,Τσίγκας,Τασούλας,Κλιάφας Γ.('45 Τσιώλης),Λάμπας,Χαλκιάς,Κλιάφας Αχ.,Ζαρήδας('71 Παπαμιχαήλ),Τζιάνης,Πάτρας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου