Δευτέρα 23 Απριλίου 2012

Συνέχεια με νίκη


  Παράσταση για έναν ρόλο όπως αναμενόταν ήταν ο αγώνας ανάμεσα στην Πατουλιά και στον Α.Ο.Φ. που πραγματοποιήθηκε το πρωί της Κυριακής στο γήπεδο της Φανερωμένης μιας και το γήπεδο της Πατουλιάς κρίθηκε ακατάλληλο για την διεξαγωγή αγώνα λόγο του υπερβολικού χόρτου.
  Στο αγωνιστικό κομμάτι η Φανερωμένη παρουσιάστηκε ανανεωμένη μιας και αγωνίστηκαν για πρώτη φορά τρεις ποδοσφαιριστές.Ντεμπούτο όμως για πρώτη φορά με τα χρώματα του Α.Ο.Φ. έκανε ο Βαγγέλης Κωστόπουλος.Επίσης επέστρεψαν μετά από την στρατιωτική τους θητεία ο Θωμάς Σταμόπουλος και ο Ζαχαρίας Μπαρμπαρούσης.
 
 

 Στο πρώτο ημίχρονο οι ομάδες έμοιαζαν να είναι κάπως μαζεμένες προς την ανάπτυξη του παιχνιδιού μιας και έλειψαν οι πολλές φάσεις με την Φανερωμένη να κυριαρχεί στην κυκλοφορία της μπάλας και να δημιουργεί λίγες ευκαιρίες που σταματούσαν στον τερματοφύλακα της Πατουλιάς Άρη Κωστόπουλο.


 
  Στο δεύτερο μέρος οι παίχτες της Φανερωμένης ανέβασαν στροφές και κατάφεραν να πάρουν το τρίποντο της νίκης με πρωταγωνιστή τον Αχιλλέα Κλιάφα.Στο `55 ο Αχ. Κλιάφας ήταν αυτός που άνοιξε το χωρό των γκολ με δυνατό σουτ μέσα από την περιοχή κάνοντας το 1-0 και πέντε λεπτά αργότερα έδωσε την πάσα στο Σιαφάκα για να κάνει το 2-0 με ήρεμο πλασέ από το ύψος της μικρής περιοχής.Στο`70 μετά από ατομική ενέργεια ο Πάτρας βρέθηκε μόνος απέναντι στον τερματοφύλακα της Πατουλιάς έκανε το σουτ το οποίο απέκρουσε ο Κωστόπουλος αλλά στην επαναφορά με δεύτερο σουτ έκανε το 3-0.Στο `77 ο Αχ. Κλιάφας έβαλε το κερασάκι στην τούρτα μετά από πάσα του Γ. Κλιάφα διαμορφώνοντας έτσι το τελικό 4-0.

 
   Έτσι ο Α.Ο.Φ. συνεχίζει την προσπάθεια για την άνοδο για την Α`1 κατηγορία,παρέμεινε στην τρίτη θέση ισοβαθμώντας με το Διαμάντι και σε απόσταση αναπνοής με την κορυφή μιας και Ριζαριό και Σαράγια ισοβαθμούν στην πρώτη θέση ύστερα από το διπλό που απέσπασε το Ριζαριό στην έδρα των Σαραγίων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου