Τρίτη 15 Μαΐου 2012

Ήττα με κατεβασμένα τα χέρια



  Σε πάρα πολύ κακή μέρα βρέθηκε η ομάδα της Φανερωμένης με αποτέλεσμα να γνωρίσει την ήττα από το Διαμάντι και να χάσει τους τρεις πολύτιμους βαθμούς που θα την κρατούσε ζωντανή στις θέσεις που δίνουν το εισιτήριο για την άνοδο στην Α`1 κατηγορία σε αντίθεση με το Διαμάντι που περιμένει πλέον τον τελευταίο αγώνα με το Ριζαριό για να διεκδικήσει την άνοδο.

  Στο αγωνιστικό κομμάτι η ομάδα του Τάκη Μπέντα μπήκε δυνατά και είχε την πρωτοβουλία των κινήσεων αλλά απειλούσε μόνο με στημένες φάσεις μιας και η άμυνα της Φανερωμένης έκλεινε τους διαδρόμους.Στο `30 ύστερα από εκτέλεση κόρνερ ο Μπανάσιος πήρε την κεφαλιά στο δεύτερο δοκάρι αλλά ο Τσίγκας απομάκρυνε εγκαίρως πριν η μπάλα καταλήξει στα δίχτυα του Μαγγάτου.
  Στο δεύτερο ημίχρονο οι ομάδες έγιναν πιο επιθετικές και στο `57 ο Μυλώσης ύστερα από πάσα του Ζαρίδα βρέθηκε σε πλεονεκτική  θέση και στη προσπάθεια του να σκοράρει έστειλε την μπάλα στο αριστερό κάθετο δοκάρι του Παπανικολάου.Στο `63 ήρθε η ψυχρολουσία για την Φανερωμένη όταν μετά από εκτέλεση κόρνερ και μετά από κακή συνεννόηση του Σταμόπουλου με τον Μαγγάτο ο Ρακοβίτης έκανε το σουτ και έστειλε την μπάλα στην εστία του Μαγγάτου.Στο `70 η Φανερωμένη είχε την ευκαιρία να ισοφαρίσει αλλά η μπάλα μετά από σουτ του Χαλκιά χτύπησε για ακόμα μια φορά το δοκάρι.Το Διαμάντι βρήκε κενός χώρους όσο περνούσε η ώρα και προσπάθησε να κάνει το 2-0 αλλά ο Μαγγάτος είπε όχι τόσο στον Μπανάσιο όσο και στον Μεσίτι όταν βρέθηκαν απέναντι του αλλά δεν ήταν αρκετό μιας και η άμυνα από το Διαμάντι να μοιάζει απροσπέλαστη.
  Κάπως έτσι ήρθε και η λήξη του αγώνα με το Διαμάντι να παίρνει τη νίκη που της δίνει δικαίωμα να ελπίζει και την Φανερωμένη να περιμένει ένα θαύμα.

 Οι συνθέσεις των δυο ομάδων
Διαμάντι : Παπανικολάου , Πάλλας , Καρατάσιος , Κατσουγιάννης , Παπαπολύκαρπος , Ταφύλης , Καραθανάσης , Βίτσας , Ρακοβίτης , Μπανάσιος , Μεσίτι.
Α.Ο.Φ. :Μαγγάτος , Τσίγκας , Π. Κλιάφας , Π. Τασούλας , Πάτρας (`65 Τσιώλης ) , Β. Τασούλας (`72 Αχ. Κλιάφας ) , Γ. Κλιάφας , Σταμόπουλος , Χαλκιάς , Πλαστάρας (`25 Ζαρίδας) , Μυλώσης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου